0
 • Vandaag besteld
  binnen 2 dagen in huis
 • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
 • Veilig winkelen en
  veilig betalen SSL
 • Telefonisch bereikbaar
  0341-706844

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Oplopende Directie in

Privé opdrachten

maandag 23 oktober 2017 15:48:58 Europe/Amsterdam

Prive opdrachten

Altijd al een schilderij willen laten maken? Dat kan ook bij Peter Donkersloot! Kunstpakket kan u in contact brengen met Peter. Wilt u een portretschilderij laten maken of een portrettekening? Of misschien wel een schilderij van uw huwelijksdag. Ook een stadsgezicht behoort tot de mogelijkheden.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Bel gerust met ons om uw wensen te bespreken.0341-706844

 

           
0 Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Kunstveiling

maandag 23 oktober 2017 15:11:02 Europe/Amsterdam

Waarom ook veilen?

Bij Veilinghuizen worden vaak hele mooie kunstwerken aangeboden. Voor veel mensen is het bezoeken van een veiling nog een hoge drempel. Het bieden in de zaal, tegen ervaren kopers, kan mensen afschrikken.

Daarom veilt Kunstpakket regelmatig geselecteerde werken op online veilingen. Oa. bij Catawiki en Kunstveiling.nl Op deze manier kunt u eenvoudig voor vaak een lagere prijs een mooi werk bemachtigen! Ook de spanning om iets te "winnen" op een veiling is spannend en werkt aanstekelijk. Ook voor ons! Meestal is het werk dat geveilt word lager dan de prijzen in galleries. Dat is ook waar Kunstpakket voor staat: het bevorderen van het kopen van betaalbare kunst door een breed publiek.

Hoe doe ik dat?

Bij Catawiki en kunstveiling.nl is het vrij gemakkelijk om uzelf te registreren. Het is gratis maar als u een kavel wint dan betaald zowel de koper als de aanbieder commissie over de opbrengst. U kunst naar veiligen zoeken door de naam van de kunstenaar in te typen. Voor Kunstpakket is dat oa.

 • Peter Donkersloot
 • Peter Diem
 • Theo Mackaay
 • Ger van Tankeren
 • Jaqueline Shafer

Betaling en levering

Betalen kan veilig via de meeste betaaldiensten. Levering van grote werken via een koerier. Kleinere werken via post.nl. U kunt het uiteraard ook ophalen dan bent u het goedkoopst uit!

Kunst is persoonlijk

De aankoop van kunst is niet alleen heel leuk en persoonlijk, maar ook nog eens duurzaam en onderscheidend. Kunst zegt iets over u als persoon en de kunstenaar. Daarom is het weleens lastig om van een foto kunst te kopen. Daarom maken wij goede foto's. Kunstpakket geeft u de mogelijkheid om ook de kunst die wij veilen eerst te bekijken. Dat kan in Harderwijk en Utrecht. Kijk hier voor meer informatie hierover. Hou dus onze kunstblog in de gaten waar wij onze veilingen zullen aankondigen met een link direct naar de veiling.

Bij de volgende veilingen kunt u ons vinden:

 

kunstveiling kunstpakket

 

 

 

 

Wij zijn een Affiliate partner van Catawiki. Het meeste van onze kunst word daar geveild. Wilt u meebieden op een werk van Peter Donkersloot bijvoorbeeld meld u zich dan gratis aan via onderstaande link:

Algemene Banners 500x500 (Verkoper)

           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Nieuw

zondag 10 september 2017 13:38:03 Europe/Amsterdam

De volgende schilderijen van Peter Donkersloot staan op catawiki. Bied mee!

           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Excellent Woonbeurs

zondag 10 september 2017 13:30:34 Europe/Amsterdam

Excellent Art toont zijn kunst tijdens Excellent Woonbeurs Ahoy Rotterdam

 

Beleef de luxe en voel de sfeer tijdens het vier dagen durende woon & lifestyle event.

 

Excellent Art Holland toont kunst van Jack Liemburg, Peter Donkersloot en Tos Kostermans in Rotterdam tijdens deze ongekende en luxe wooninspiratie beurs. Wat kunt u verwachten? Fonkelende sieraden, sportieve auto’s, intrigerende kunstwerken, enerverende modeshows en gastronomische lekkernijen. De EXCELLENT woonbeurs staat voor klasse. Voor een beleving. Voor een heerlijk dagje uit.

 

14 september 20:00 uur tot 17 september 18:00 uur. Ahoy – Rotterdam.

           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Kunst urn

donderdag 3 augustus 2017 11:25:41 Europe/Amsterdam

Urnen met speciale betekenis.

Er wordt tegenwoordig veel vaker gekozen voor een crematie. Na een crematie moet men nog kiezen voor een bestemming voor de as. Er zijn veel mogelijkheden. Kunstpakket biedt u de mogelijkheid om de as van uw geliefde te bewaren in een kunst urn van brons. De urn heeft een marmeren voet waar de as bewaard word met daarboven een bronzen sculptuur.Dit is een mooie tastbare herinnering.

De voordelen van online urnen kopen bij kunstpakket zijn natuurlijk snelle levering en lage prijs. Om de prijs laag te houden hebben wij ze niet op voorraad. Daarom kunt u ze niet van tevoren bekijken. Ook is het een emotionele beslissing. Bij Kunstpakket doen wij daarom ook niet moeilijk als de urn niet zo is als verwacht. Bij ons kunt u altijd ruilen of uw geld terugkrijgen.  

De as van uw geliefde kunt u bewaren in een mooie urn. In onze webshop kunt u veilig en eenvoudig online een urn kopen.Kunstpakket heeft unieke kunstzinnige bronzen urnen in huis. Deze worden zonder verzendkosten en snel naar u verzonden.Wij bieden u de laagste prijsgarantie.Ziet u hetzelfde produkt elders goedkoper? Dan krijgt u die urn voor die prijs.

Rouwverwerking

Personificeer uw asbeeldje. Met een gravure op een rond of rechthoekig passend plaatje, voor op de onderzijde van uw Martinique asbeeldje. In witte letters op een zwart plaatje. Of zwarte letters op bronskleurig plaatje.Maximaal 5 regels. Geef bij Opmerking op uw bestelformulier aan wat u wenst.

 

           
0 Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Kunstveiling

donderdag 3 augustus 2017 11:10:11 Europe/Amsterdam

De volgende schilderijen van Peter Donkersloot staan nu in de veiling op kunstveiling.nl Bied mee! 

Deze kunstwerken komen uit de Nieuwste exclusieve serie Fat Painted Retro's. 
De doeken van 120 x 100 cm zijn eerst volledig Letterlijk met de hand beschilderd door Peter Donkersloot, vervolgens een print, hierna worden er ruime details ingeschilderd. 

 • Acryl en Olieverf. op Linnen. 
 • Met Reliëf/structuur. 
 • Geheel op linnen gemaakt en op een 4 cm houten Frame opgespannen. 
 • Word geleverd met een Echtheid Certificaat. 
 • Oplage van 50 dus sterk gelimiteerd en door de verschillende beschilderingen is er geen 1 hetzelfde

 


 

 

Peter Donkersloot - Pulp Fiction

 

Pulp Fiction 

Pulp Fiction werd genomineerd voor zeven Oscars, waarvan die voor het  scenario — van Tarantino en Roger Avary — daadwerkelijk werd gewonnen. Daarnaast kreeg de film meer dan veertig andere prijzen toegekend.

Deze kunstwerken komen uit de Nieuwste exclusieve serie Fat Painted Retro's. 
De doeken van 120 x 100 cm zijn eerst volledig Letterlijk met de hand beschilderd door Peter Donkersloot, vervolgens een print, hierna worden er ruime details ingeschilderd.

Oplage 8 van 50 dus sterk gelimiteerd en door de verschillende beschilderingen is er geen 1 hetzelfde. 

Bekijk dus snel deze kavel op catawiki de grootste kunstveiling van Nederland

                

    

  

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot is ondertussen in de zeventig en niet meer bezig met haar uiterlijk, maar ze staat nog steeds bekend als een stijlicoon. Ze was de belichaming van de Saint-Tropez stijl en werd bewonderd om haar mooie uiterlijk en jeugdige sexappeal.

Deze kunstwerken komen uit de Nieuwste exclusieve serie Fat Painted Retro's. 
De doeken van 120 x 100 cm zijn eerst volledig Letterlijk met de hand  beschilderd door Peter Donkersloot,  vervolgens  een print, hierna worden er ruime details ingeschilderd. 

Oplage 1 dus sterk gelimiteerd en door de verschillende beschilderingen is er geen 1 hetzelfde.

Bekijk  dus snel  deze  kavel op catawiki de grootste kunstveiling van Nederland

 

 

 

Amy Winehouse

Amy Jade Winehouse was een Britse jazz- en soulzangeres. Ze werd bekend in het Verenigd Koninkrijk met haar album Frank. In de rest van de wereld werd ze bekend met haar album Back to Black met daarop de hitsingles Rehab en Back to Black.

Deze kunstwerken komen uit de Nieuwste exclusieve serie Fat Painted Retro's. 

De doeken van 120 x 100 cm zijn eerst volledig Letterlijk met de hand  beschilderd door Peter Donkersloot,  vervolgens  een print, hierna worden er ruime details ingeschilderd. 

Oplage 1 dus sterk gelimiteerd en door de verschillende beschilderingen is er geen 1 hetzelfde.

Bekijk  dus snel  deze  kavel op catawiki de grootste kunstveiling van Nederland

           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Bronsgieten

woensdag 26 juli 2017 21:17:01 Europe/Amsterdam

Hoe worden de bronzen beelden van Ger van Tankeren vervaardigd? 

Het begint met een idee dan word er een schets gemaakt wat als blauwdruk dient voor het model. Het model word op ware grootte in klei of was gemodelleerd maar als er een rubbermal van gemaakt wordt, kan het ook van klei, gips, kunststof of zelfs hout of steen worden gemaakt. Hierop moet je een afneembare mal maken van gips. Daarna wordt over het model zo strak mogelijk een dun ijzerdraad over de oppervlakte gelegd. Dan is het tijd om gips te gieten. Als het gips  rond de vorm is gegoten trek je deze ijzerdraden door de zachte gips heen zodat de gips-mal uit losse segmenten bestaat.

Grote modellen kan je in kleinere delen gieten en later aan elkaar lassen. Op deze manier kan je met een kleine oven toch grote beelden maken. Laat nu het gips goed uitharden en neem daarna de segmenten van de mal.Aan de binnenkant van de van de mal wordt een laag was, paraffine of een mengsel daarvan aangebracht. Let wel op de dikte moet wel de gewenste dikte van het brons zijn.Nu giet je een contramal van gips zorg daarbij dat de mal aan de buitenkant gelost kan worden. Als de gips gehard is en de mal gelost zit de laag van was/parafine op de contramal.Sla er kleine spijkertjes doorheen die iets blijven uitsteken. Deze spijkertjes vormen de verbinding tussen de buitenwand en de binnenwand van het vormstuk. van staafjes was maakt je nu kanaaltjes voor de ontluchting. Dan is het nu tijd om het gietstuk te voltooien. Dit doe je door in de kist gips te gieten. Nu moet je het laten uitharden. Na het uitharden wordt in een oven alle was uit het vormstuk gestookt en dan is het vormstuk klaar.

 

                                                                  

 

    

Het brons

Het brons moet je nu nauwkeurig wegen. De vraag is wat heb je nodig. Gebruik tien maal het gewicht van alle gebruikte was. Nu gaan we het brons smelten. Het smelten van het brons kun je bevorderen door toevoeging van borax. Giet vervolgens het gesmolten brons in de gietstukken. Na afkoeling van het brons wordt de gipsmassa verwijderd, bramen en giet- en ontluchtingskanalen worden weggeslepen en gaten en ongewenste holten hak daarna het vormstuk weg. Maak de segmenten passend met kleine correcties en verwijder de spijkertjes en de ontluchtingskanalen.

 

           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Schildertechniek Peter Donkersloot

woensdag 26 juli 2017 21:13:17 Europe/Amsterdam

 

ORIGINEEL SCHILDERIJ

De originele werken van Donkersloot hebben doorgaans het formaat 120 x 150 cm, deze werken zijn uniek en geheel met de hand geschilderd. Een origineel schilderij staat als voorbeeld voor een ingeschilderde grafiek in een beperkte oplage en veel lager geprijsd. Zo is een werk van Donkersloot voor een veel breder publiek bereikbaar. Alle werken die kunstpakket verkoopt worden gesigneerd door de kunstenaar en geleverd met certificaat van echtheid.

GICLEE OF INGESCHILDERD GRAFIEK

Een Giclée is een zeer goede kunstreproductie. Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal canvas. Door deze benadering is de Giclée vaak nauwelijks van het origineel te onderscheiden en in dit geval beperkt uigegeven en exclusief bij kunstpakket. Peter Donkersloot wil met zijn kunst meer mensen bereiken dan alleen diegenen die zijn originele werk kopen. Logisch. Hij kiest voor een reproductiemethode die het oorspronkelijke gevoel van het origineel optimaal overbrengt. Met een Giclée kan dat, want een Giclée vormt een kunstreproductie die in bijna niets onderdoet voor het origineel. Behalve dan dat ze een stuk betaalbaarder is. Dat is waar kunstpakket ook voor staat betaalbare kunst. 

Het originele kunstwerk wordt digitaal opgenomen waarna via allerlei technische aanpassingen het digitaal bestand gereed komt voor de uiteindelijke druk.Veel musea gaan tegenwoordig over tot het exposeren van giclee's om daarmee het originele werk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De giclee's worden ook door Peter Donkersloot zelf gesigneerd en genummerd.

MONOPRINT

Monoprint is een grafische druktechniek, waarbij elke afdruk uniek is. Om deze afdruk te maken breng je inkt aan op een glad oppervlak, zoals een glasplaat.Vervolgens leg je het papier hierop en maak je een afdruk. De monoprints van Donkersloot worden gedrukt op een geschilderde onderlaag die op elk werk uniek is.Het is niet mogelijk om meerdere identieke afdrukken maken, maar wel werken in een serie. De monoprints van Peter Donkersloot zijn genummerd en in serie gemaakt, dus elk werk in die serie is een uniek exemplaar. Dit doe je door in de schildering op de glasplaat steeds een klein detail te  veranderen voor elke afzonderlijke afdruk. Bijvoorbeeld  door er iets bij te schilderen of juist wat inkt weg te halen. Op die manier maak je een serie afdrukken die sterk op elkaar lijken, maar die toch anders en uniek zijn.

ZEEFDRUK

Zeefdruk is een oude, betrouwbare opdruktechniek. Het principe van de zeefdruktechniek is een ambachtelijke druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken.

           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

Welkom op de kunstblog van Kunstpakket.

woensdag 26 juli 2017 20:56:58 Europe/Amsterdam

test

Lees meer
           
Reacties | Geplaatst door Theo Schoonhoven

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Oplopende Directie in