Waarom ook veilen?

Bij Veilinghuizen worden vaak hele mooie kunstwerken aangeboden. Voor veel mensen is het bezoeken van een veiling nog een hoge drempel. Het bieden in de zaal, tegen ervaren kopers, kan mensen afschrikken.

Daarom veilt Kunstpakket regelmatig geselecteerde werken op online veilingen. Oa. bij Catawiki en Kunstveiling.nl Op deze manier kunt u eenvoudig voor vaak een lagere prijs een mooi werk bemachtigen! Ook de spanning om iets te "winnen" op een veiling is spannend en werkt aanstekelijk. Ook voor ons! Meestal is het werk dat geveilt word lager dan de prijzen in galleries. Dat is ook waar Kunstpakket voor staat: het bevorderen van het kopen van betaalbare kunst door een breed publiek.

Hoe doe ik dat?

Bij Catawiki en kunstveiling.nl is het vrij gemakkelijk om uzelf te registreren. Het is gratis maar als u een kavel wint dan betaald zowel de koper als de aanbieder commissie over de opbrengst. U kunst naar veiligen zoeken door de naam van de kunstenaar in te typen. Voor Kunstpakket is dat oa.

  • Peter Donkersloot
  • Peter Diem
  • Theo Mackaay
  • Ger van Tankeren
  • Jaqueline Shafer

Betaling en levering

Betalen kan veilig via de meeste betaaldiensten. Levering van grote werken via een koerier. Kleinere werken via post.nl. U kunt het uiteraard ook ophalen dan bent u het goedkoopst uit!

Kunst is persoonlijk

De aankoop van kunst is niet alleen heel leuk en persoonlijk, maar ook nog eens duurzaam en onderscheidend. Kunst zegt iets over u als persoon en de kunstenaar. Daarom is het weleens lastig om van een foto kunst te kopen. Daarom maken wij goede foto's. Kunstpakket geeft u de mogelijkheid om ook de kunst die wij veilen eerst te bekijken. Dat kan in Harderwijk en Utrecht. Kijk hier voor meer informatie hierover. Hou dus onze kunstblog in de gaten waar wij onze veilingen zullen aankondigen met een link direct naar de veiling.

Bij de volgende veilingen kunt u ons vinden:

 

kunstveiling kunstpakket

 

 

 

 

Wij zijn een Affiliate partner van Catawiki. Het meeste van onze kunst word daar geveild. Wilt u meebieden op een werk van Peter Donkersloot bijvoorbeeld meld u zich dan gratis aan via onderstaande link:

Algemene Banners 500x500 (Verkoper)