Urnen met speciale betekenis.

Er wordt tegenwoordig veel vaker gekozen voor een crematie. Na een crematie moet men nog kiezen voor een bestemming voor de as. Er zijn veel mogelijkheden. Kunstpakket biedt u de mogelijkheid om de as van uw geliefde te bewaren in een kunst urn van brons. De urn heeft een marmeren voet waar de as bewaard word met daarboven een bronzen sculptuur.Dit is een mooie tastbare herinnering.

De voordelen van online urnen kopen bij kunstpakket zijn natuurlijk snelle levering en lage prijs. Om de prijs laag te houden hebben wij ze niet op voorraad. Daarom kunt u ze niet van tevoren bekijken. Ook is het een emotionele beslissing. Bij Kunstpakket doen wij daarom ook niet moeilijk als de urn niet zo is als verwacht. Bij ons kunt u altijd ruilen of uw geld terugkrijgen.  

De as van uw geliefde kunt u bewaren in een mooie urn. In onze webshop kunt u veilig en eenvoudig online een urn kopen.Kunstpakket heeft unieke kunstzinnige bronzen urnen in huis. Deze worden zonder verzendkosten en snel naar u verzonden.Wij bieden u de laagste prijsgarantie.Ziet u hetzelfde produkt elders goedkoper? Dan krijgt u die urn voor die prijs.

Rouwverwerking

Personificeer uw asbeeldje. Met een gravure op een rond of rechthoekig passend plaatje, voor op de onderzijde van uw Martinique asbeeldje. In witte letters op een zwart plaatje. Of zwarte letters op bronskleurig plaatje.Maximaal 5 regels. Geef bij Opmerking op uw bestelformulier aan wat u wenst.