0
  • Vandaag besteld
    binnen 2 dagen in huis
  • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
  • Veilig winkelen en
    veilig betalen SSL
  • Telefonisch bereikbaar
    0341-706844

Jack Liemburg

Jack Liemburg

Kunst als een beleving. Dat wil kunstpakket bieden aan u! Daarom hebben wij de werken van Jack Liemburg in huis gehaald. En wat voor een beleving! U veranderd uw muur in een kleurrijk spetterend geheel. Zijn kunst verwoord wie u bent en hoe u uw leefomgeving ziet.

Bij ons kunt u zijn kunst gerust online bestellen. Kunst is natuurlijk een gevoel en dat laat zich soms moeilijk af lezen van een foto. Dit is geen probleem! Bij Kunstpakket kunt u een schilderij binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van reden. Kunstpakket staat achter zijn kunst en garanderen u een perfecte afwerking. Al de kunstwerken van Jack Liemburg leveren wij met echtheidscertificaat.

U heeft ook de mogelijkheid om de werken eerst te bezichtigen. Centraal in het midden van Nederland treft u bij Utrecht langs de A2 Louwman Exclusive. Daar in de showroom tussen mooie bolides vind u de werken van Jack Liemburg. Mede mogelijk gemaakt door excellent-Art. Klik hier voor meer info. Ziet u hieronder een mooi werk van Jack Liemburg die u bevalt? Wij bieden u een werk aan tegen een scherpe op maat gemaakte prijs! Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door op “prijs aanvragen” te klikken. U komt dan op ons contactformulier. Vermeld uw vraag en ook om welk werk het gaat. Bellen naar Kunstpakket kan ook: 0341-706844. 7 dagen per week van 9 tot 21 uur. Misschien wilt u liever contact opnemen via What’s App? Ook dat kan: 06-15314965.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 54

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 54

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Een echte Jack Liemburg aan de muur, wie wil dat niet? Zoekt u een werk van hoge kwaliteit, die eigenzinnig is, een goede investering is, kies dan voor Jacks art. Kunstpakket staat voor betaalbare kunst wij bieden daarom de werken aan tegen scherpe prijzen. Benieuwd? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Jack is een bekende pop-art kunstenaar. Het werk van de Nederlandse kunstenaar Jack Liemburg is erg gewild. Wat is zijn geheim? Hij geeft kunst een andere betekenis. Kunst volgens Jack Liemburg is laagdrempelig en creatief bindend. Hij heeft ook jarenlang samengewerkt met Herman Brood en dat zie je terug in zijn werken. Jack Liemburg is naast kunstschilder ook zanger De kunstwerken zijn dan ook vaak op een songtekst gebaseerd. Jack Liemburg is als kunstenaar ook benaderbaar. Hoe? Door zijn workshops die hij geeft. Vooral aan groepen bijvoorbeeld aan gehandicapten, aan kinderen of bij bedrijven." Tevens zie je hem veel op beurzen.

 

 

 

Webwinkel Keurmerk