0
  • Vandaag besteld
    binnen 2 dagen in huis
  • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
  • Veilig winkelen en
    veilig betalen SSL
  • Telefonisch bereikbaar
    0341-706844

Retourneren van een bronzen beeld

Kunst is gevoel. Heeft u geen goed gevoel bij een bronzen beeld dan heeft u het recht uw bestelling tot 20 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de retourrekening neemt kunstpakket voor zijn rekening!!

LET OP dit geld niet voor beelden met een TEKSTPLAATJE erop of het beeld moet op zich Beschadigd zijn.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Kunstpakket.nl geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstpakket.nl met als onderwerp 'retourneren'. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien een beeld beschadigd is, kunnen wij deze niet terugnemen. Daarom kunt u het beste de orginele verpakking gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat er niets mis kan gaan.