0
  • Vandaag besteld
    binnen 2 dagen in huis
  • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
  • Veilig winkelen en
    veilig betalen SSL
  • Telefonisch bereikbaar
    0341-706844

Filmsterren op canvas doek

De befaamde kunstenaar Peter Donkersloot heeft een serie van ruim 30 topwerken uitgebracht die een prachtige doorsnede geeft van zijn indrukwekkende oeuvre schilderijen. Aan alle details is gedacht. De professioneel opgespannen kunstwerken kunnen direct aan de muur worden opgehangen. Iedere kunstliefhebber kan nu zijn huis of kantoor verfraaien met een echte Peter Donkersloot. De door Peter Donkersloot handgesigneerde serie zeefdrukken op luxe dik linnen zijn voorzien van een fraaie structuurvernis en opgespannen op een robuust frame van 4 cm. 

Gaat je voorkeur uit naar filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren of Brigitte Bardot? Of behoren popartiesten als Ramses Shaffy, Bob Dylan en David Bowie tot je helden? Of spreken maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface” Pacino of Tony Soprano meer tot de verbeelding? Of ben je geïnteresseerd in een kunstwerk van legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy? Of wil je een koninklijke celebrity als Maxima als blikvanger? Topkunstenaar Peter Donkersloot is als geen ander in staat om met zijn magistrale schilderstechniek de essentie te visualiseren. 

Advies nodig? Bel of mail gerust, we helpen je graag. De nieuwe serie werken van Peter Donkersloot verstuurt Kunstpakket veilig en goed verpakt bij je thuis in de gehele Benelux. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.