0
  • Vandaag besteld
    binnen 2 dagen in huis
  • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
  • Veilig winkelen en
    veilig betalen SSL
  • Telefonisch bereikbaar
    0341-706844

Jacksart

Jacksart schilderijen gezocht van kunstenaar Jack Liemburg? Kunstpakket heeft sinds kort de collectie van deze authentieke schilder in huis gehaald. Verander de inrichting van uw huis met een spetterend kunstwerk van de bekende kunstenaar Jacksart uit Apeldoorn. Via Kunstpakket kunt u zijn kunstwerken in huis halen. Bent u bang dat het schilderij in het echt toch minder mooi vindt? Dit is geen enkel probleem, binnen 14 dagen kunt u elk kunstwerk weer retourneren. Wij kunnen ons voorstellen dat een afbeelding op het internet anders kan overkomen. Een Jacksart schilderij besteld u dus via Kunstpakket!

BEKIJK HIER DE REST VAN DE JACKSART COLLECTIE!

Jacksart uit Apeldoorn

De schilderijen van Jacksart worden gekenmerkt door kracht, passie en rebellie. Daarbij komt een bijzondere vorm van schildertechniek kijken. Zijn inspiratie wordt gehaald uit reizen, muziek en bijzondere ontmoetingen. Deze elementen zijn te herleiden in zijn unieke werk. Wist u dat er paar jaar meer dan 100 Jacksart schilderijen van eigenaar verwisselen? Bekijk snel onze collectie aan Jacksart schilderijen. Deze schilderijen worden binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. Heeft u aanvullende vragen over deze schilderijen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Kunstpakket via: 0341 - 46 08 54.

Een Jacksart schilderij kopen bij Kunstpakket

Alle schilderijen en kunstwerken van Jacksart leveren wij met een echtheidscertificaat. Daarnaast kunt u ook eerst langskomen om de werken te bezichtigen. Dit is mogelijk langs de A2 bij Utrecht, daar vindt u de showroom Louwman Exclusive. Is uw oog gevallen op één van de schilderijen van Jacksart? U kunt ook contact met ons opnemen door op ‘prijs aanvragen’ te klikken onder het kunstwerk. Liever snel contact via WhatsApp? Dat is ook mogelijk via: 06-153 14 965.

Het geheim van Jacksart

Volgens Jack Liemburg is het geheim van Jacksart dat laagdrempeligheid en creatief bindend is. Werk van hoge kwaliteit, eigenzinnig en een goede investering. Jack Liemburg werkte jarenlang samen met Herman Brood. Heeft u aanvullende vragen over een Jacksart schilderij? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 0341-706844. Daarnaast zijn wij ook per mail bereikbaar via: info@kunstpakket.nl. Wie weet heeft u binnenkort een Jacksart schilderij aan de muur hangen!