Terug

Biedt mee op onze kunst

 

Waarom ook veilen?

Bij Veilinghuizen worden vaak hele mooie kunstwerken aangeboden. Voor veel mensen is het bezoeken van een veiling nog een hoge drempel. Het bieden in de zaal, tegen ervaren kopers, kan mensen afschrikken.

Daarom veilt Kunstpakket regelmatig geselecteerde werken op online veilingen. Oa. bij Catawiki en Kunstveiling.nl Op deze manier kunt u eenvoudig voor vaak een lagere prijs een mooi werk bemachtigen! Ook de spanning om iets te "winnen" op een veiling is spannend en werkt aanstekelijk. Ook voor ons! Meestal is het werk dat geveilt word lager dan de prijzen in galleries. Dat is ook waar Kunstpakket voor staat: het bevorderen van het kopen van betaalbare kunst door een breed publiek.

Hoe doe ik dat?

Bij Catawiki en kunstveiling.nl is het vrij gemakkelijk om uzelf te registreren. Het is gratis maar als u een kavel wint dan betaald zowel de koper als de aanbieder commissie over de opbrengst. U kunst naar veiligen zoeken door de naam van de kunstenaar in te typen.

 

Is het veilig?

Bij kunstpakket zeker! Maar ook de online veilinghuizen doen hun best om het veilig te maken. Op de site van hen kan je veel informatie terug vinden over veiligheid. Ook zijn er veilinghuizen die het zo geregeld hebben dat er feedback over de verkoper kan worden gegeven. Aan de hand daarvan kunt u ook veel informatie uit halen.

 

Betaling en levering

Betalen kan veilig via de meeste betaaldiensten. Levering van grote werken via een koerier. Kleinere werken via post.nl. U kunt het uiteraard ook ophalen dan bent u het goedkoopst uit!

Kunst is persoonlijk

De aankoop van kunst is niet alleen heel leuk en persoonlijk, maar ook nog eens duurzaam en onderscheidend. Kunst zegt iets over u als persoon en de kunstenaar. Daarom is het weleens lastig om van een foto kunst te kopen. Daarom maken wij goede foto's. Kunstpakket geeft u de mogelijkheid om ook de kunst die wij veilen eerst te bekijken. Dat kan in Harderwijk en Utrecht. Kijk hier voor meer informatie hierover. Hou dus onze kunstblog in de gaten waar wij onze veilingen zullen aankondigen met een link direct naar de veiling.

Bij de volgende veilingen kunt u ons vinden:

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 13 Reviews @ webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »