Terug

Maak kennis met de Kunstenaars

 
 
Peter Donkersloot
 

Peter Donkersloot werd geboren in 1959 te Arnhem. Hij groeide op in de bossen van de Veluwe maar bracht ook een belangrijk deel van zijn jeugd door in de Betuwe. Nadat hij eind jaren '70 de kunstacademie van Arnhem bezocht, heeft hij eerst een aantal jaren gewerkt als reclame-tekenaar en illustrator o.a bij het gerenommeerde reclamebureau FHV-BBDO. Deze start lag in de lijn der verwachting daar zijn vader Piet Donkersloot ook een bekend illustrator was.

Halverwege de jaren '80, Peter was toen zesentwintig, begon er toch iets te wringen: hij kon het reclame-tekenen niet meer combineren met zijn echte grote liefde, namelijk het vrije schilderen. Toen zijn vader in 1986 omkwam bij een auto-ongeluk besloot hij de gok te wagen; door dit onverwacht overlijden van zijn vader besefte hij zich maar al te goed dat het leven kort is en dat je zoveel mogelijk je dromen moet trachten te verwezenlijken.

Peter Donkersloot schildert in een hoog tempo, is dag en (vooral) 's nachts in zijn atelier te vinden. Met zijn uitermate karakteristieke werken weet de kunstenaar inmiddels een groot schare liefhebbers aan te spreken. Exposities zijn dan ook steevast uitverkocht en de kunstenaar exposeert meer en meer in het buitenland.

 

 

 

Jack Liemburg

 

Een echte Jack Liemburg aan de muur, wie wil dat niet? Zoekt u een werk van hoge kwaliteit, die eigenzinnig is, een goede investering is, kies dan voor Jacks art. Kunstpakket staat voor betaalbare kunst wij bieden daarom de werken aan tegen scherpe prijzen. Benieuwd? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Jack is een bekende pop-art kunstenaar. Het werk van de Nederlandse kunstenaar Jack Liemburg is erg gewild. Wat is zijn geheim? Hij geeft kunst een andere betekenis. Kunst volgens Jack Liemburg is laagdrempelig en creatief bindend. Hij heeft ook jarenlang samengewerkt met Herman Brood en dat zie je terug in zijn werken. Jack Liemburg is naast kunstschilder ook zanger De kunstwerken zijn dan ook vaak op een songtekst gebaseerd. Jack Liemburg is als kunstenaar ook benaderbaar. Hoe? Door zijn workshops die hij geeft. Vooral aan groepen bijvoorbeeld aan gehandicapten, aan kinderen of bij bedrijven." Tevens zie je hem veel op beurzen.

 

                     

 

Ger van Tankeren Bronzen beeldjes

 

Reeds voor meer dan 35 jaar zit Ger in de kunstnijverheid. In deze lange periode heeft hij met veel zorg en bekwaamheid vele mooie creatieve ontwerpen het daglicht laten aanschouwen. Ook door zijn grote vakmanschap in het beheersen van de diverse gietprocessen heeft hij zich nog beter kunnen ontwikkelen in de grote verscheidenheid van zijn creaties.

Ger is een voorbeeld van een autodidact.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 13 Reviews @ webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »