Terug

The Godfather/Maffia Schilderijen door Peter Donkersloot

The Godfather/Maffia Schilderijen door Peter Donkersloot

I'm gonna make him an offer he can't refuse

 

The Godfather/Maffia werken van Peter Donkersloot

De bekende Maffia Schilderijen van Peter Donkersloot hier allemaal op 1 pagina. Ook altijd eens een echte Donkersloot aan de wand willen hebben hangen? Kunstpakket heeft veel werken van Peter donkersloot in huis. Zoals de algemeen bekende Godfather schilderijen. Peter Donkersloot is een meester in het vastleggen van The Godfather. Dus niet alleen op het doek maar ook op canvas. De film The Godfather verteld het verhaal van Don Vito Corleone. Hij staat aan het hoofd van de New-Yorkse Maffiafamilie Corleone van de jaren 60. Deze rol word meesterlijk gespeeld door Marlon Brando. Zijn karakteristieke hoofd is de reden geweest van Peter donkersloot om hem te vereeuwigen op een schilderij. Verder spelen de volgende acteurs mee:

  • Al Pacino
  • James Caan
  • Robert Duvall
  • Diane Keaton
  • John Cazale

De Film The Godfather

The Godfather word beschouwd als de beste film aller tijden. Welke vader heeft niet met zijn zoon deze films gekeken? Het is haast een traditie geworden. Mede daarom zijn de schilderijen met een godfather zo populair en zeker die van Peter Donkersloot. Wij hebben meerdere afbeeldingen in huis met Vito Corleone in verschillende prijsklassen. Ook schildert Peter Donkersloot meerdere personages uit The Godfather-film. Denk aan Connie Corleone en Carlo Rizzi. Of aan Michael Corleone - de jongste zoon van Don Vito Corleone. Ook een schilderij van Al Pacino mag niet ontbreken in dit rijtje. Mail of bel voor een scherpe prijs en dan bieden we an offer you can't refuse!

Kunstpakket is de specialist van Donkersloot in Nederland. Snelle levering en alle werken worden geleverd met echtheidscertificaat.

 

Lees meer Sluiten

Filters

    Geen producten gevonden...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 13 Reviews @ webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »