0
  • Vandaag besteld
    binnen 2 dagen in huis
  • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
  • Veilig winkelen en
    veilig betalen SSL
  • Telefonisch bereikbaar
    0341-706844

Scarface schilderij

Scarface schilderij gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Kunstpakket. Hier vindt u een grote galerij met diverse verschillende soorten schilderijen. De scarface schilderijen zijn van de bekende acteur Al Pacino. Op het gebied van maffia schilderijen is er voldoende keus. Bent u geïnteresseerd in één van onze doeken? Neem gerust vrijblijvend contact op zodat we u een prijsindicatie kunnen geven. Dit mag via: 0341-706844.

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Maffia schilderij

Wat is het verhaal achter het scarface schilderij? Scarface is een bekende misdaadfilm uit 1983. Een jonge Cubaanse immigrant (Antonio Montana) komt met een grote droom naar Amerika. Hij wil het maken en een hoop geld gaan verdienen. Al snel klimt hij in het criminele milieu op tot een gerespecteerd persoon waar rekening mee gehouden moet worden. Door moorden en drugsdeals lukt het hem om een godfather te worden. Uiteindelijk wordt hij in zijn eigen villa vermoord door een moordeskader van Sosa. Een scarface schilderij beeldt de onoverwinnelijke blik uit van Tony Montana achter zijn bureau. 

Scarface schilderij

Elk scarface schilderij beschikt over de afmetingen 120x100 centimeter. Het beschikt over een ingeschilderde grafiek met de hand over de lijst meegeschilderd. De doeken hebben een eigentijdse en authentieke uitstraling. Altijd al een scarface schilderij aan uw muur willen hebben? U kunt eenvoudig de prijs van het doek aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis.

Al Pacino schilderij

Altijd al een scarface schilderij van de wereldberoemde acteur Al Pacino willen bezitten? Dit is uw kans via Kunstpakket. Deze schilderijen zijn gemaakt door de schilder Peter Donkersloot. Bekijk hier de rest van zijn collectie schilderijen met onder andere The Joker, Pulp Fiction en The Godfather. U betaald uw bestelling veilig omdat onze website beschikt over een SSL-certificaat. Heeft u nog vragen over een scarface schilderij? Neem dan telefonisch contact op via: 0341-706844. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.