0
  • Vandaag besteld
    binnen 2 dagen in huis
  • 14 dagen retourrecht en gratis retour!
  • Veilig winkelen en
    veilig betalen SSL
  • Telefonisch bereikbaar
    0341-706844

Peter Donkersloot

Peter Donkersloot werd geboren in Arnhem. Hij studeerde aan de Arnhemse Kunstacademie. Na het afronden van deze studie, is Peter Donkersloot aan de slag gegaan als freelance illustrator. In zijn vrije tijd schilderde hij artistiek. Na enige tijd kwam hij tot de conclusie dat zijn werk en zijn ambitie niet meer samen gingen. Peter Donkersloot besloot zich dan ook fulltime op de kunst te richten. In onze collectie van Peter Donkersloot bevinden zich enkele zeer opvallende schilderijen. Bijvoorbeeld het schilderij van Heath Ledger. U kunt de schilderijen van Peter Donkersloot hieronder bekijken.

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Peter Donkersloot schildert volgens de oude ‘laag over laag’ traditie. Dit geeft een schilderij meer diepte. Tevens zorgt het ervoor dat de kleuren ‘warmer’ ogen. Bij verf direct uit de tube, kan dit effect niet bereikt worden. Omdat de ‘laag over laag’ traditie veel tijd kost, maakt Peter Donkersloot gebruik van sneldrogende acryl, op waterbasis. Peter Donkersloot wil met zijn schilderijen iets vertellen, iets wat niet met woorden uitgedrukt kan worden.

Schilderij van Peter Donkersloot kopen

Wij hebben meer dan 20 schilderijen op voorraad van Peter Donkersloot. In de collectie kunt u onder andere portretten van Don Corleone, Heath Ledger, Scarface, Amy Winehouse, Keith Richards, Jack Nicholson, Marilyn Monroe, Johan Cruijff, Brigitte Bardot, Michael Jackson en Tony Montana vinden. Bent u op zoek naar een bepaald schilderij van Peter Donkersloot en kunt u deze niet op onze webshop vinden? Neem telefonisch contact met ons op, dan kijken we voor u na of wij het schilderij kunnen leveren. Bekijk zijn collectie op de website.

Peter Donkersloot schilderij

In de collectie van Donkersloot bevinden zich onder andere schilderijen van bekende maffia films. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilderijen van Scarface, Tony Montana en Don Corleone. Wilt u een godfather schilderij kopen? Neem telefonisch contact met ons op.

Contact met ons

Voor vragen over de schilderijen van Peter Donkersloot kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341-706844. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur.