Terug

Godfather schilderij

Maffia serie schilderijen Peter Donkersloot Kunstpakket

 

Maffia schilderijen bij kunstpakket door Peter Donkersloot

Zoekt u naar een godfather schilderij van de legendarische speelfilms The Godfather? Ontdek dan de mogelijkheden bij Kunstpakket. Wij beschikken over diverse godfather schilderijen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de legendarische gangsters Don Corleone en Al Pacino? Peter Donkersloot schilderde deze filmlegendes op authentieke wijze na. Bekijk ons aanbod online in de webshop. Heeft u vragen over bepaalde schilderijen? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via: 0341-706844.

 

Don Corleone schilderij

Een godfather schilderij is gebaseerd op het hoofdpersonage Don Corleone van de legendarisch films The Godfather. Wie herinnert zich niet de scène met de Godfather en zijn kat op schoot? Of het afgehakte hoofd van een paard aan het voeteneind van het bed? Don Corleone stond bekend om zijn beruchte uitspraak ‘I’ll make him an offer he can’t refuse’. Op deze schilderijen is de intrigerende blik te zien van acteur Marlon Brando, die Don Corleone speelt. Don Corleone stond aan het hoofd van de vijf maffiafamilies in New York. Hij was dus een zeer machtig man. De film werd in 1973 uitgebracht en is mateloos populair. Voor een godfather schilderij bent u bij Kunstpakket aan het juiste adres.

Peter Dokersloot-Michael Corleone schilderij

Don Michael Corleone was het hoofd van de familie Corleone na de ondergang van zijn vader.Michael was erg geliefd bij zijn vader, zelfs Vito spoorde  chanteur Don Fanucci te vermoorden zodat h Michael en de rest van zijn familie kon steunen. Hij werd een knappejongeman en van alle kinderen van Vito Corleone werd van Michael gezegd dat hij het meest op hem leek in termen van intelligentie, persoonlijkheid en sluwheid.

Godfather schilderij via Kunstpakket!

Heeft u altijd al een godfather schilderij aan de muur willen hebben? Dit is uw kans via Kunstpakket. Als u bij ons een bestelling doet heeft u hem binnen 2 werkdagen in huis. Daarnaast profiteert u van een gratis verzending en rekent u veilig bij ons af. Heeft u eventuele vragen over onze godfather schilderijen? Dan mag u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Door onze jarenlange ervaring in de kunstwereld helpen wij u graag verder met uw vraag. Naast onze schilderijen beschikken wij ook over een ruime collectie bronzen beelden.

Een bijzonder Maffia schilderij

Bent u gefascineerd door het karakteristieke voorkomen van Marlon Brando oftewel Don Corleone? Bestel dan uw nieuwe godfather schilderij via Kunstpakket. Deze bijzondere doeken zijn gerealiseerd door schilder Peter Donkersloot. Heeft u aanvullende vragen over een godfather schilderij? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 0341-706844.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 13 Reviews @ webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »