Terug

Heeft u een vraag? Bel of WhatsApp 7 dagen per week 06-23643267

Jeroen Krabbé

Jeroen Krabbé

Komt uit een kunstenaarsfamilie. Geïnspireerd door zijn grootvader Heinrich Martin Krabbé en vader Maarten Krabbé tekent en schildert hij van jongs af aan en lijkt hij voorbestemd te zijn om in hun voetstappen te treden. Hij kiest echter voor het acteursvak, maar direct na zijn internationale doorbraak in Soldaat van Oranje in 1977, meldt hij zich bij de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam.

Jeroen Krabbe Kunstpakket

“Het bleef knagen, ik was absoluut voorbestemd om schilder te worden”. Krabbé’s stijl ontwikkelt zich van hyperrealistische minuscule werken geïnspireerd door Melle via portretten, Pop Art en heftig expressionisme tot kleurrijke landschappen waarin we de invloed van Bonnard en Matisse voelen. Hoofdmotief van deze landschappen zijn de bossen en velden rond Dalfsen en het Franse platteland. Ook de verre landen die hij voor zijn werk als acteur bezoekt duiken regelmatig op in zijn oeuvre.

Lees meer Sluiten

Filters

  • Exclusief: Unieke aquarel van Jeroen Krabbé ingelijst

    Originele aquarel van Jeroen Krabbé. Afmetingen blad: H22 x b16cm. Inlijsten zwevend in wit blanken houten lijst, afmetingen ingelijst circa 35 x 27 cm. Het werk ligt nu bij de lijstenmaker en zal eind juli beschikbaar zijn. U kunt het nu al bestellen.

    1.250,-

    1.250,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »