Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

Disclaimer Kunstpakket

Proclaimer

Kunstpakket.nl streeft ernaar de inhoud van deze website actueel en juist te houden. Mocht u desondanks iets tegenkomen dat niet correct of verouderd is, stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Alle benodigde gegevens vindt u op onze contactpagina. Binnen enkele werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Privacy

Wanneer u per e-mail of via een webformulier reageert, worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en niet aan derden overgedragen. Alle verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt waarvoor u deze heeft verstrekt. Voor meer informatie over uw privacy en hoe wij hiermee omgaan, verwijzen wij naar onze privacy pagina.

Cookies

Via onze website worden cookies geplaatst van Google als onderdeel van de "Analytics"-dienst. Deze dienst helpt ons bij het analyseren van het gebruik van de website door bezoekers. Google is mogelijk verplicht om op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Recht om vergeten te worden

U heeft altijd het recht om vergeten te worden. Na uw aanvraag zullen wij uw gegevens direct en zonder verdere vragen wissen. Indien wij uw gegevens ook aan derden hebben verstrekt, zullen wij hen ook vragen om uw gegevens te wissen. Deze service is altijd kosteloos voor u.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur