Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

Over ons..

Kunstpakket is dé beeldensite van Nederland.

Vanuit het kloppende hart van ons land, met drie distributiecentra die als zenuwcentra pulseren, ontvouwt Kunstpakket Nederland zich als dé bestemming voor zowel particulieren als bedrijven op zoek naar kunstzinnige geschenken. Hier groeit een indrukwekkende collectie, met meer dan 700 beelden die variëren van exclusief brons tot betaalbare, verbronsde kunstwerken.

In de wereld van Kunstpakket Nederland wordt kunst niet alleen bewonderd, maar ook geleefd. Ontdek de pracht van exclusieve bronzen beelden die het vakmanschap van de kunstenaar tot leven brengen. Voor elke gelegenheid, groot of klein, bieden we een uitgebreide selectie kunstzinnige cadeaus aan. Of het nu gaat om het afscheid van een collega, het vieren van een jubileum, een bruiloft, een liefdescadeau, de opening van een nieuwe zaak, of zelfs het eren van prestaties met stijlvolle awards voor uw gewaardeerde medewerkers.

Maar dat is niet alles. Duik in een wereld van moderne kunst met opwindende creaties van kunstenaars als Selwyn Senatori en Klaas Gubbels. Wandel door onze virtuele museumcollectie en laat je betoveren door een diverse reeks meesterwerken die het verleden omhelzen en het heden omarmen.

Kunstpakket Nederland, waar kunst en emotie samenkomen. Laat je inspireren en geef betekenis aan elk moment met onze unieke kunstzinnige collectie.

Klantenservice van Kunstpakket is 7 dagen per week bereikbaar: 

Kunstpakket

Bronzen en Verbronsde beelden - Zakelijk

In de zakelijke wereld gaat het niet alleen om het materiële, maar om het overbrengen van een oprechte boodschap. Bij Kunstpakket Nederland vinden we dat elk geschenk meer moet zijn dan slechts een object; het moet een verhaal vertellen. Daarom is elk sculptuur doordrenkt met een betekenis, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn.

Onze zakelijke cadeaus zijn geen standaard presentjes; het zijn symbolen van waardering en erkenning. Achter elk beeld schuilt een doordachte gedachte, waardoor het niet alleen een tastbaar cadeau is, maar een sentiment dat de ontvanger zal koesteren.

Wil je je waardering overbrengen naar een gewaardeerde klant, een waardevolle relatie, of een toegewijde medewerker? Onze zakelijke beeldjes bieden de perfecte manier om dat te doen. En omdat we begrijpen dat personalisatie een essentieel onderdeel is van het creëren van een waardevol geschenk, kunnen al onze sculpturen worden voorzien van een persoonlijk tekstplaatje en/of logo.

Bij Kunstpakket Nederland begrijpen we ook dat timing belangrijk is. Daarom kunnen we razendsnel leveren, grotendeels uit voorraad. Geef niet zomaar een cadeau; geef een verhaal, een moment van waardering dat blijvend is. Dat is waar Kunstpakket Nederland voor staat.

Wil je advies? App of bel ons via:06-23643267

 

Kunstpakket Nederland 

Ambachtsweg 46
3542DH Utrecht
Nederland

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »