Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

ABBA 200 x 135 cm van kunstenaar Hayo Sol

Voor 12 uur besteld, binnen 2 dagen in huis.

Origineel schilderij van Hayo Sol van de popgroep ABBA.
De Nederlandse PopArt-kunstenaar HAYO SOL staat wereldwijd bekend om zijn PopArt beschilderd met metaal & acrylverf, airbrush & originele Swarovski-kristallen op speciaal op zijde gecoat canvas.

9.500,-

  • Gratis verzending binnen Nederland.
  • Altijd bereikbaar, zeven dagen per week!
  • Bedrijven ontvangen direct factuur met 21% BTW.
  • Directe levering! Alle beelden op voorraad, meestal binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.

Productomschrijving

ABBA 200 x 135 cm van kunstenaar Hayo Sol

De Nederlandse PopArt-kunstenaar HAYO SOL staat wereldwijd bekend om zijn verbazingwekkende PopArt-schilderijen die zorgvuldig zijn handgemaakt en beschilderd met metaal en acrylverf, airbrush en originele Swarovski-kristallen op speciaal ontworpen, met zijde gecoat canvas.

Zijn techniek, het gebruik van deze delicate materialen in combinatie met zijn ongelooflijke talent en creatieve inspiratie maken van elk stuk een driedimensionaal schilderij dat echt tot leven komt wanneer licht het canvas raakt.

Hayo Sol schilderijen Kunstpakket

Gebaseerd op de oorsprong dat al het leven in het universum zonlicht nodig heeft om tot leven te komen en te overleven, werd dit principe door SOL (wiens achternaam Spaans voor ‘Sun’ is) vertaald in PopArt die weer echt origineel is en de kunstwereld heeft overgenomen stormachtig, sinds Warhol en Liechtenstein de lat hebben gelegd.

Als kunstenaar HAYO SOL, die “De Vincent van Gogh van PopArt” wordt genoemd, is geïnspireerd door de onsterfelijke schoonheid van legendes en iconen van stijl, kunst en mode, maar hij is ook niet bang om de donkere kant van de mensheid op zijn doeken bloot te leggen. Zijn nieuwste stukken uit de serie “Weltschmerz” brengen zijn werk naar een nieuw en hoger niveau om ons zijn kunst te laten ervaren met de meest intense impact mogelijk.

Geen verzendkosten binnen Nederland

Geen verzendkosten binnen Nederland

Geen verzendkosten binnen nederland

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ABBA 200 x 135 cm van kunstenaar Hayo Sol

ABBA 200 x 135 cm van kunstenaar Hayo Sol

9.500,-

Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur