Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

Klaas Gubbels schilderijen, beelden en grafiek

Klaas Gubbels is één van Nederlands belangrijkste hedendaagse kunstenaars.

Klaas Gubbels collectie Kunstpakket

Hij woont en werkt in Arnhem.
Koffiekannen, tafels en stoelen zijn terugkerende elementen in zijn werk.
Werk van Klaas Gubbels is opgenomen in vele collecties onder andere van het Stedelijk Museum Amsterdam en van Museum Boijmans van Beuningen.
Voor Klaas Gubbels vormt grafiek een belangrijk deel van zijn oeuvre. Klaas Gubbels heeft een permanente plek in de collectie van Kunstpakket.

De hieronder getoonde kunstwerken zijn direct bij ons te bestellen!

Voor vragen kunt u met ons contact opnemen via de email of bellen met +31651850323

klaas gubbels sculptuur Klaas Gubbels Kunstpakket schilderijKlaas Gubbels kunstpakket

Klaas Gubbels collectie KunstpakketCollectie Klaas Gubbels bij KunstpakketSculpturen Klaas Gubbels

Klaas Gubbels verwerkt universele thema’s in zijn kunstwerken die voelen als een lievelingsjas die eindeloos meegaat. Zijn werken ademen geborgenheid waarbij het alledaagse tot kunst is verheven. Gubbels werpt alle ballast overboord om deze boodschap te versterken. Hij geeft de kijker het gevoel dat je in het leven op je plek bent, dat de wereld er voor jou is; je hoort er thuis en je mag er zijn. Gubbels maakt zijn iconische koffiepotten, tafels en stoelen steeds net iets anders - net als het leven zelf - want geen dag is hetzelfde. Als een alchemist laat hij alles op zijn plaats vallen door er zijn ziel in te leggen. Daarom voelt zijn werk als een persoonlijk geschenk van een dierbare vriend.  Ogenschijnlijk lijken zijn werken eenvoudig qua opzet en onderwerp, maar zijn relaxte beeldtaal met vibrerende diepere lagen bevatten een tijdloze dynamiek vol respect voor de emotie van het moment. Zijn bijzondere kunstwerken zijn bakens van rust die houvast en fundament geven. Ze lijken rechtstreeks uit de controlekamer van het leven zelf te komen. Ze vormen een toegangspoort naar een vertrouwde veilige wereld waarnaar we kunnen terugkeren als we dat willen en waar we op kunnen terugvallen als het nodig is. Het zijn bondgenoten die we kunnen oproepen in ons onderbewustzijn en onze herinneringen. Klaas Gubbels is altijd dicht bij zichzelf gebleven, hij kan niet anders. Overal in Nederland zijn sculpturen van hem te vinden. Hij heeft zijn woonplaats Arnhem verrijkt met kunstwerken die het hart en de ziel van de door oorlog verwonde stad helen en versterken. Kunstpakket  heeft een grote collectie schilderijen en beelden van Klaas Gubbels.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur