Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

WellDone Award uitgereikt door ChristenUnie

  • Door Richard
  • Thursday 09 / 11 / 2023 0
WellDone Award uitgereikt door ChristenUnie

Don Ceder, de gedreven vertegenwoordiger van de ChristenUnie, bracht een inspirerend bezoek aan de Pauluskerk in Rotterdam. Zijn inzet voor de kwetsbaren in de samenleving, waaronder dak- en thuislozen en onverzekerden, verdient oprechte erkenning.

De ontmoeting met degenen die afhankelijk zijn van de diensten van de kerk versterkte zijn vastberadenheid om een stem te zijn voor degenen die vaak over het hoofd worden gezien.

Tijdens het bezoek werd niet alleen gesproken over de uitdagingen waarmee de kwetsbaren worden geconfronteerd, maar werd ook de kracht van gemeenschap benadrukt. De Pauluskerk, als een lichtpunt in de stad Rotterdam, toonde aan hoe solidariteit en mededogen een verschil kunnen maken in mensenlevens.

Als blijk van waardering voor het onvermoeibare werk van de predikant Martijn van Leerdam, werd tijdens het bezoek een prachtig Kunstpakket beeld met de betekenis "elkaar bedanken" overhandigd. Het beeld symboliseerde de wederzijdse erkenning van de inzet en het delen van dankbaarheid tussen de gemeenschap en haar inspirerende leider.

Klik hier voor het beeld elkaar bedanken.

Beeld elkaar bedanken Kunstpakket

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur