Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

Bosa keramiek sculptuur Rock Karl

Nu bestellen levertijd 6 weken

De Rock Karl Sculpture, keramiek sculptuur van de ontwerper Nika Zupanc, is een uniek Italiaans design en combineert hedendaagse elegantie met de iconische stijl van Karl Lagerfeld.
Hoogte 41 cm. Doorsnede 18 cm.

3.750,-

  • Gratis verzending binnen Nederland.
  • Altijd bereikbaar, zeven dagen per week!
  • Bedrijven ontvangen direct factuur met 21% BTW.
  • Directe levering! Alle beelden op voorraad, meestal binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.

Productomschrijving

Bosa keramiek sculptuur Rock Karl

Kunstpakket heeft topstukken uit de collectie van Bosa Italië opgenomen in de collectie.

In een hoek van het Venetiaanse platteland, met een betoverende heuvelachtige skyline en kabbelende bergbeekjes, ligt een stad, Borso del Grappa, die de naam van zijn hoogste en meest nobele bergtop weerspiegelt, waar Bosa, de keramiekindustrie die over de hele wereld bekend is, koos ervoor om vele jaren geleden te vestigen. Het is geen toeval dat het Piemonte-gebied van de regio Veneto de grote keramische traditie van Bassano heeft samengevoegd met de geest van de kosmopolitische cultuur van Venetië en de baanbrekende aandacht van Asolo voor innovatie.

In 1976 begon Italo Bosa zijn eigen keramiekproductie, waarbij hij de oude technieken toepaste om objecten volledig met de hand te maken, versterkt door een rijk palet aan kleuren, versierd met edele metalen zoals goud, platina en koper, en geëmailleerd in de exclusieve kleurtinten die gecreëerd werden. door het bedrijf. Deze precisietechnieken blijven de basis voor de productie van Bosa en zorgen ervoor dat de objecten van Bosa uniek, herkenbaar en van de beste kwaliteit blijven. De keramische objecten en accessoires gemaakt door maison Bosa drukken niet alleen het volledige scala van zijn ambachtelijke expertise uit, maar drukken ook zijn onophoudelijke experimenten uit met het potentieel van keramiek, met als doel formele en functionele conventies om te zetten in nieuwe interpretaties, nieuwe functies en fantastische werelden. een missie die Bosa heeft doorgegeven aan zijn dochters Francesca en Daniela, aan zijn vrouw en aan iedereen die met hem samenwerkt. 

Geen verzendkosten binnen Nederland

Geen verzendkosten binnen Nederland

Geen verzendkosten binnen nederland

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bosa keramiek sculptuur Rock Karl

Bosa keramiek sculptuur Rock Karl

3.750,-

Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur