Terug

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons, 7 dagen per week bereikbaar! 06 - 23643267

Guillermo Forchino beelden

Guillermo Forchino beelden

Graag je aandacht voor de kunstwerken van Guillermo Forchino, een Argentijnse kunstenaar die bekend staat om zijn humoristische en cartoonachtige sculpturen. Forchino beeldt op unieke wijze diverse persoonlijkheden en beroepen uit, zoals tandartsen, dokters, rechters, koks en advocaten. Zijn handgemaakte sculpturen worden in gelimiteerde en genummerde oplages uitgebracht.

Daarnaast heeft Forchino een uitgebreide collectie van oldtimers en klassieke auto's, waaronder iconische modellen zoals de Mini Cooper en de Citroën 2CV (ook wel bekend als de Lelijke Eend). De hoge kwaliteit van afwerking en het oog voor detail maken deze kunstwerken bijzonder en uniek. Elk beeld wordt vervaardigd onder strikt toezicht van Guillermo Forchino zelf.

De sculpturen worden stijlvol verpakt in de krant "The Times Forchino," samen met een autobiografie van Guillermo Forchino en foto's van zijn collectie. Een certificaat van echtheid maakt het pakket compleet. Deze kunstwerken vormen een prachtig en exclusief relatiegeschenk of cadeau.

Bovendien zijn deze fantastische sculpturen nu op voorraad en te koop bij Kunstpakket Nederland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kunstpakket 9,7 / 10 - 327 Reviews @ webwinkelkeur